Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2362. rész tartalma

Gábor lelkesen készül egy Szofival közös ebédre, azonban meglepetésére Szofi előtt Brúnó érkezik haza, mit sem… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2362
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. szeptember 16., péntek, 21:30-kor

2362. rész tartalma

Gábor lelkesen készül egy Szofival közös ebédre, azonban meglepetésére Szofi előtt Brúnó érkezik haza, mit sem sejtve arról, hogy Gábor Szofival találkozott volna, segítő szándékkal a lányt is elrángatja otthonról. A meghiúsult beszélgetést követően, Gábor meglepődik, amikor látja, hogy a lány csomagol, mert el kell utaznia a szüleihez.

A saját érzelmeitől megrémült Fanni elmenekül, amikor a TÉR-ben egy megható pillanat alakul ki közte és Kornél között. Később az egyetemen Fannit ismét a Kornéllal kapcsolatos gondolatai kínozzák. Ám ezúttal Petya ott van mellette, és rábeszéli Fannit arra, hogy vele és néhány barátjával elmenjen bulizni, hogy kicsit felviduljon. Amikor Kornél megtudja, hogy Fanni bulizni megy, féltékenyen attól fél, hogy Fanni egyre távolabb kerül tőle.

Tekla ideges, amikor magára kell hagynia az új lányt, akinek ma van a próbanapja a Frufruban, hogy elhozza a beteg Zentét a bölcsiből. Tekla a frusztráltságát igazságtalanul a lányokon vezeti le. Ám, amikor a bátor lány megmossa a fejét, Tekla rájön, hogy túl durva volt, és őszintén bocsánatot kér a kiborulásáért.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top