Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2366. rész tartalma

Az albérletben kiderül, hogy baj van a mosógéppel. Joe megígéri Szofinak, hogy ideküldi Dolest a műhelyből,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2366
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. szeptember 22., csütörtök, 21:30-kor

2366. rész tartalma

Az albérletben kiderül, hogy baj van a mosógéppel. Joe megígéri Szofinak, hogy ideküldi Dolest a műhelyből, ő nagyon ügyes, gyorsan megszereli a gépet. Doles meg is érkezik, de a fürdőszobában véletlenül belefut a meztelen Szofiba, amitől mindketten zavarba jönnek, de mindkettejükre hatással van.

Amikor Roland reggel szituba kerül Petrával, nem csak a lány megjelenése bilincseli le, hanem a kimondottan laza viselkedése is. Roland elmegy edzeni Petrával és Márkkal a Body Burn-be. Amikor úgy látja, hogy Petrára hatással van Márk nyomulása, inkább elmegy a TÉR-be.

Rebeka és Lina bosszút akarnak állni Andráson, de nem sikerül a tervük, mivel valaki már eltűntette az Andrásról készült kínos fotókat. Ruben, András barátja megmossa a két lány fejét, hogy ne ereszkedjenek le a barátja szintjére. Rebekára hatással van a fejmosás, de Linára nem, és összefirkálja Ruben robogóját.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Scroll to top