Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2374. rész tartalma

Márk megkönnyebbül, mikor Tekla tőle szeretné megtudni, mi van Báróval, mert egy ideje nem jelentkezik Teklánál.… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2374
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. október 4., kedd, 21:30-kor

2374. rész tartalma

Márk megkönnyebbül, mikor Tekla tőle szeretné megtudni, mi van Báróval, mert egy ideje nem jelentkezik Teklánál. Ennek Márk örül, mert azt gondolja, végre Báró eltűnt az életéből. De a Body Burn előtt Báró emberei betuszkolják Márkot egy autóba, és Báró elé viszik. Kiderül, Báró megtudta, hogy Dávid és Márk átverték, ezért most bosszút akar.

Joe szétszedi Danit és Lalit, akik összekapnak Virág miatt, és rábeszéli Danit, jöjjön vele edzeni. A boxteremben azzal szembesülnek, hogy Balta emberei megkörnyékezik Zalánt. Dani ki is hallgatja, hogy Balta azt akarja, Zalán lopja el Joe műhelyének új kulcsait, hogy folytathassák a kocsilopásaikat. Bár ebbe Zalán nem akar belemenni, de Baltáék megfenyegetik. Joe elzavarja a bandát a teremből, de gyanú ébred benne Zalán kapcsán, és szemtől szembe rákérdez, mi köze Zalánnak ezekhez a srácokhoz.

Lali tervet sző Noémivel, mert mindenáron ki akarja szabadítani Virágot a kocsmai melójából. Megpróbálják együtt rábeszélni Virágot, hogy lépjen fel Lalival. Virág először ellenkezik, mert nem tetszik neki, hogy beleszólnak az életébe, de amikor Mesi is meggyőzi, hogy ez egy új esély a számára, úgy dönt, hogy beadja a derekát. Amikor Lali és Virág az énekpróbán egymás előtt feszengenek, Dezső kiakad, hogy döntsék el, hányadán állnak egymással.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Scroll to top