Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2376. rész tartalma

Dani és Lali között Virág jelenlétében kakaskodásra kerül sor, és végül fogadást ajánlanak egymásnak: győzzön a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2376
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. október 6., csütörtök, 21:30-kor

2376. rész tartalma

Dani és Lali között Virág jelenlétében kakaskodásra kerül sor, és végül fogadást ajánlanak egymásnak: győzzön a jobb pankrációban! A többiek hiába próbálják lebeszélni őket, a két fiú köti az ebet a karóhoz. A pankrációról Virág sem nem tudja lebeszélni Danit, aki elhatározta, hogy megleckézteti Lalit.

Lina meglehetősen ingerült, amikor Rebeka Ruben bulija után is csak a fiú közelségét keresi. Rebeka kedvéért eleinte ő is barátkozni próbál Rubennel és a haverjaival, de gyorsan rájön, hogy nem tud velük mit kezdeni. Amikor Rebeka lemondja a közös terveiket, hogy Rubennel lóghasson, Lina megsértődik, és azt veti a szemére, hogy bejön neki a fiú, amit Rebeka tagad.

Livinek semmi kedve iskolába menni, mert kerülni akarja az új tanárnőt, Petrát, aki szerinte nyomul Rolandra. Végül Brúnónak sikerül rábeszélnie, hogy mégiscsak menjen el. Petra mindenáron szeretné tisztázni Livivel ezt a félreértést, és beszélgetést kezdeményez vele.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top