Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2392. rész tartalma

Dani, miután tudomást szerzett Zsombor illegálisan szervezett bunyójáról, felkeresi Joe-t, hogy elmesélje neki, hogy a fiúk… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2392
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. október 28., péntek, 21:30-kor

2392. rész tartalma

Dani, miután tudomást szerzett Zsombor illegálisan szervezett bunyójáról, felkeresi Joe-t, hogy elmesélje neki, hogy a fiúk mit művelnek. A késésben lévő Joe azonban nem igazán figyel Danira, aki ezen megsértődve magára hagyja a férfit. Később Joe, mégis gyanakodni kezd, amikor meglátja az egyik állítólagosan beteg fiút törött orral, miközben Zsombor és a többi srác társaságában az utcán vitáznak. Joe rájön, hogy Daninak mégiscsak igaza volt.

Lali el akarja kápráztatni Virágot egy pazar reggelivel, ami miatt elúsztatja a villa konyháját. Virágnak jól esik Lali gondoskodása, de bevallja, hogy képtelen enni, és egész nap ágyban szeretne maradni. Lali elhatározza, hogy Virágot felvidítja, és ötletelni kezd egy izgalmas programon, végül rájön, hogy valami egészen más típusú programra van Virágnak szüksége, amivel valóban nagyon meghatja a lányt.

Miután Márk csúnyán felsül, amikor flörtölni próbál Petrával, meglepetésből beállít hozzá az iskolába. Petrának dolgoznia kellene, de tetszik neki, hogy ilyen kreatívan próbálja Márk elcsábítani. Amikor majdnem lebuknak egy kollégája előtt, Petra azt állítja Márkról, hogy ő a segédje a szexuális felvilágosító órán.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Scroll to top