Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2393. rész tartalma

Joe aggódva látogatja meg Zsombort a kórházban, aki válságos állapotban van. A kiborult Joe a teremben… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2393
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. november 2., szerda, 21:30-kor

2393. rész tartalma

Joe aggódva látogatja meg Zsombort a kórházban, aki válságos állapotban van. A kiborult Joe a teremben a fiúkon vezeti le a mérgét, és miután leteremti őket, az edzésüket sem tartja meg. Később, amikor otthon a barátaival beszéli meg a gondjait, váratlanul megjelenik a rendőrség, és elviszik Joe-t kihallgatásra.

Lali a hosszú hétvégét a villában töltötte, és már kezd a lakók idegeire menni. Amikor megjelenik a görényeivel, mindenki kiborul, de a helyzet tovább mérgesedik, amikor Jessica elszabadul, és halálra rémíti Petrát. Lali kétségbeesve keresi az eltűnt görényét, és felajánl Rebekának egy többfogásos vacsorát, ha megtalálja az állatot.

Tekla ideges, amikor Márknak kellene vigyáznia Zentére, de ő lemondja. Tekla kétségbeesésében nem tudja, hol találhatna ilyen gyorsan másik bébiszittert, és végül elfogadja Milán segítségét. Miközben Milán nagyszerűen gondoskodik Zentéről, és mindent kézben tart, Tekla aggódik és kételkedik abban, hogy Milán valóban képes-e kezelni a helyzetet. Aggódva visszamegy a lakóhajóra, és meglepődve tapasztalja, hogy Milán valóban szépen gondoskodott a fiáról.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Scroll to top