Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2395. rész tartalma

Joe azzal szembesül, hogy csúnyán belekeverték egy drogügyletbe. Joe dühöngeni kezd, Gábor próbálja lenyugtatni. Ekkor azonban… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2395
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. november 4., péntek, 21:30-kor

2395. rész tartalma

Joe azzal szembesül, hogy csúnyán belekeverték egy drogügyletbe. Joe dühöngeni kezd, Gábor próbálja lenyugtatni. Ekkor azonban rendőrök jelennek meg az ajtóban és Joe attól tart, hogy letartóztatják. Joe teljesen maga alá kerül és úgy dönt, abbahagyja az edzősködést, mivel úgy érzi, nem lát már célt semmiben sem maga előtt.

Miközben Lali segít Virágnak költözködni, Lali kihallgat egy beszélgetést Virág és Szofi közt, és teljesen elkeseredik, a hallottak miatt. Lali Gábornak szomorkodik, aki lelkére beszél, hogy tisztázza Virággal, hányadán állnak egymással. Lali ezek után szemrehányást tesz Virágnak.

Bence igyekszik erősnek mutatni magát Mesi előtt. Megragadja a lehetőséget arra, hogy időt töltsön a lánnyal és még boldogabb lesz, amikor Mesi magától ajánlja fel, hogy segít neki ajándékot keresni Szofinak. Közben nagyon jól érzik magukat együtt és Bence egy pillanatra nagyon felszabadultnak érzi magát.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Scroll to top