Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2396. rész tartalma

Brúnó kritikával illeti Kinga ruháit, amin a nő megsértődik. Brúnó, hogy kibékítse, elviszi Kingát ruhát vásárolni.… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2396
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. november 7., hétfő, 21:30-kor

2396. rész tartalma

Brúnó kritikával illeti Kinga ruháit, amin a nő megsértődik. Brúnó, hogy kibékítse, elviszi Kingát ruhát vásárolni. Kinga annyira csábítóan néz ki az új ruháiban, hogy Brúnó nem tud neki ellenállni.

Bence elszántan keresi Mesi társaságát, és annyi időt próbál vele tölteni, amennyit csak lehet. Sajnos Karesz megzavarja őt ebben, amitől Bence ideges lesz. Dávid viszont arra biztatja a fiút, hogy ne hagyja magát és harcoljon a lányért. Bence erre újabb lépést tesz Mesi felé….

Hétvégén Zente Márknál volt, és amikor a férfi visszahozza a kisfiút a hajóra, Márk megereszt egy féltékeny beszólást. Tekla rögtön kombinálni kezd, hogy hátha mégsem közömbös még Márk számára. Közben Márk megjelenik a hajón, és magával viszi Zentét azzal, hogy ma mégiscsak ő vigyáz a fiára. Amikor Milán értesíti erről Teklát, a nő teljesen biztos lesz abban, hogy ő és Márk idővel akár újra egy család is lehetnének.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Scroll to top