Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2399. rész tartalma

Bence nem tudja hogyan kerülhetne közelebb Mesihez, ezért Dávid azt tanácsolja neki, hogy próbáljon meg mindent… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 2399
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2022. november 10., csütörtök, 21:30-kor

2399. rész tartalma

Bence nem tudja hogyan kerülhetne közelebb Mesihez, ezért Dávid azt tanácsolja neki, hogy próbáljon meg mindent arra, hogy több időt tölthessen el a lánnyal. Bence ezért azt állítja Mesinek, hogy Roland megkérte őt arra, hogy segítse ki a TÉR-ben. Mesi ezt először kritikusan fogadja, ám Bencének a visszafogott és közben segítőkész stílusával sikerül meggyőznie Mesit a jó szándékairól.

Virág vendégül látja a szüleit az albérletben. Ebbe fut bele Dani, aki annyira féltékeny lesz, amikor Miklós Lalit dicséri előtte, hogy elárulja Miklós titkát mindenkinek. Erzsike ezen teljesen kiborul, és Lali lesz az, aki mindent megtesz, hogy kibékítse Virág szüleit egymással.

Joe valamivel összeszedettebben ébred, mint az előző napokban. Az aggódó lakótársai megnyugtatására közli, hogy van egy-két elintéznivalója. Elmegy Dávid házához, ahol megdöbbenve szembesül vele, hogy onnan éppen Dani távozik. Joe látja, ahogy Dávid átnyújt valamit Daninak. Joe követni kezdi Danit és kérdőre vonja a fiút.

Forrás: RTLII


Jó szórakozást kívánok a sorozat aktuális epizódjához!

Scroll to top