Éld az életem! sorozat 119. rész tartalma

Tania és Paloma elmegy egy bárba énekelni, hogy pénzt szerezzenek Eugenio tanulmányaira. Eugenio… Éld az életem! (Who Is Who?) amerikai-mexikói tv-sorozat 119. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Országos tv-premier! A telenovella megtekintése felnőtteknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017.01.26. csütörtök, 17:00-kor
Tv-csatorna:

Az egymástól messze élő gazdag és szegény fiú valójában ikertestvérek és egyikük sem tud a másik létezéséről, míg útjaik nem keresztezi egymást.

Éld az életem! sorozat 119. rész tartalma

Tania és Paloma elmegy egy bárba énekelni, hogy pénzt szerezzenek Eugenio tanulmányaira. Eugenio megtudja, hogy mit tett felesége a háta mögött, és nem érti, hogy titkolhatta el ezt előle. Ignació rájön, hogy Fernanda csak átverte őt. Fabiola felkeresi Yeseniát pisztollyal a kezében, hogy eltávolítsa őt Ruben életéből. Coco és Termi álruhában keresi fel Ignaciót, hogy üzletet kössenek vele, s a fiú nem sejti, hogy közben egy elrejtett kamera mindent felvesz.

Éld az életem! (Who Is Who?)

Szereplők: Eugenio Siller, Danna Paola, Kimberly Dos Ramos, Jonathan Islas, Laura Flores, Fernando Carrera, Oka Giner, Adrian Di Monte, Daniela Wong

Az aktuális epizódot a csatorna többször megismétli!

Forrás: Izaura TV Sajtószoba

Scroll to top