Elif – A szeretet útján 2. évad 182. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Miközben Cemal meccset néz, Elif megszerzi a telefonját, és felhívja Asumant. Elmondja neki, hogy Rabia néninek gyógyszer kell, de nem tud… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Elif - A szeretet útján török sorozat
Sorozat címe: Elif – A szeretet útján (Elif)
Műfaj: romantikus, szappanopera
Évad: 2. Aktuális epizód: 182
Szereplők: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Volkan Çolpan, Emre Kıvılcım
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 5., kedd, 16:50-kor

Tartalom

Miközben Cemal meccset néz, Elif megszerzi a telefonját, és felhívja Asumant. Elmondja neki, hogy Rabia néninek gyógyszer kell, de nem tud elmenni orvoshoz, és megkéri, hogy segítsen. Közben elmondja neki, hogy Ebru megszökött. Selim megpróbálja kipuhatolni Zeyneptől, hogy mire készül a szülinapjára, de Zeynep úgy tesz, mintha el is felejtette volna, ugyanis meglepetést akar szerezni neki.

Másnap reggel Asuman felhívja Nazant, és megkéri, hogy vigye el Rabiát orvoshoz. Nazan beleegyezik, és úgy dönt, hogy odafelé meglátogatja Incit és Elifet. Arzu kihallgatja, és követni kezdi őt. Murat elviszi Zeynepet ajándékot venni, és megígéri neki, hogy két óra múlva visszamegy érte. Pelin elhívja Selimet egy kávézóba, és sírva elpanaszolja neki, hogy Koray nem akarja békén hagyni őt.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top