Elif – A szeretet útján 2. évad 220. rész tartalma

Az Emiroglu ház lakói egy újabb kellemes szombatra ébredtek. Tugce, mint ilyenkor álltalában, szeretne elmenni moziba, azonban Elif csak akkor… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Elif - A szeretet útján török sorozat
Sorozat címe: Elif – A szeretet útján (Elif)
Műfaj: romantikus, szappanopera
Évad: 2. Aktuális epizód: 220
Szereplők: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Volkan Çolpan, Emre Kıvılcım
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. május 2., csütörtök, 16:50-kor

Tartalom

Az Emiroglu ház lakói egy újabb kellemes szombatra ébredtek. Tugce, mint ilyenkor álltalában, szeretne elmenni moziba, azonban Elif csak akkor tud csatlakozni hozzá, ha testvére segít neki felkészülni matematikából, így a lányok szorgos tanulásba kezdenek.

Meleket egyre jobban zavarja a feszültség, mely a Kenannal való lezáratlan szerelméből adódik, így úgy dönt, jobb, ha elhagyja a birtokot és hazamegy. Mikor Eliffel indulni készülnek lánya ragaszkodik hozzá, hogy Tugce velük tartson egy pár napra.

Eközben Arzu próbálja megszokni ugyan az újdonsült életkörülményeit, de reggel rögtön vitába bonyolódik egy lakóval, aki azzal vádolja őket, hogy túl sok férfi jár a lakásukba. A hangulatát nem javítja, hogy mikor szundítani szeretne Asuman felkelti, hogy neki lássanak a nagytakarításnak.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top