Elif – A szeretet útján 2. évad 72. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Arzu megpróbálja elsumákolni, hogy eltűnt a levél, ezért megparancsolja Kiraznak, hogy takarítsa ki az egész házat. Aliye aggódik Tugce miatt, ám Arzu… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Elif - A szeretet útján török sorozat
Sorozat címe: Elif – A szeretet útján (Elif)
Műfaj: romantikus, szappanopera
Évad: 2. Aktuális epizód: 72
Szereplők: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Volkan Çolpan, Emre Kıvılcım
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. szeptember 17., hétfő, 16:20-kor

Tartalom

Arzu megpróbálja elsumákolni, hogy eltűnt a levél, ezért megparancsolja Kiraznak, hogy takarítsa ki az egész házat. Aliye aggódik Tugce miatt, ám Arzu szerint csak Kenan figyelmét akarja.

Gonca megtalálja a DNS teszteredményt, és megtudja, hogy Serdar Tugce apja. Úgy dönt, hogy ennek az információnak a birtokában nem marad tovább az Emiroglu házban.

Melek elmegy az étterembe, és megkéri Feridét, hogy ne mozduljon ki a házból. Azonban, amint elment, Feride testvérei megpróbálnak bejutni a házba. Feride nem nyit nekik ajtót, ezért végül megfenyegetik, hogy van kijön, vagy megölik Muratot. Feride végül kimegy hozzájuk. Elviszik Melahathoz, és úgy döntenek, hogy megölik. Arzu lefizeti az egyik alkalmazottat, hogy semmisítse meg a DNS vizsgálat eredményét. Serdar megtudja, mit tett Arzu, és egy késsel megfenyegeti őt, hogy ne ellenkezzen vele, különben megbánja. Murat elmegy Feridéhez, de nem találja a házban.

Arzu nem akarja elengedni Goncát, de ő megmutatja neki, hogy megtalálta a teszteredményt.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top