Elif – A szeretet útján 3. évad 116. rész tartalma

Zeynep és Selim bár újra egy fedél alatt laknak még mindig fagyos viszonyban vannak, külön is alszanak. Melek próbálja meggyőzni Zeynepet,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Elif - A szeretet útján török sorozat
Sorozat címe: Elif – A szeretet útján (Elif)
Műfaj: romantikus, szappanopera
Évad: 3. Aktuális epizód: 116
Szereplők: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Volkan Çolpan, Emre Kıvılcım
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. október 31., csütörtök, 16:00-kor

Tartalom

Zeynep és Selim bár újra egy fedél alatt laknak még mindig fagyos viszonyban vannak, külön is alszanak. Melek próbálja meggyőzni Zeynepet, hogy férje szereti őt, azonban a lány nem így látja. Elifet megválasztják, hogy Hakkival játszák a főszerepet az iskolai Hófehérkében, így míg új barátja a herceg, Elif hercegnő lesz.

Azonban a kislány öröme nem tart sokáig, az iskolából hazatérve kihallgatja Melek és Yusuf beszélgetését, amiből megtudja, hogy Hakki nemsokára árvaházba kerül. Amikor kérdőre vonja anyját, hogy mi igaz ebből Melek megígéri, hogy minden áron vigyázni fog Hakkira, azonban ez is éppen csak jobb kedvűvé varázsolja a kislányt.

Veysel megtudja, mi történt a pénzzel, és váratlan fordulattal Muratot vádolja meg, hogy Ő vette el és költötte magára az összeget, aki ezen érthető módon felháborodik.

Forrás: RTL-Klub


A hazai tévécsatornákon bemutatott török sorozatok listája a linkre kattintva érhető el! A lista folyamatosan bővül!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top