Elif – A szeretet útján 3. évad 19. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Ümit felhívja Arzut, és elmondja neki, hogy kész a kocsija, és másnap elviszi neki. Veysel szörnyen dühös Muratra, amiért ott hagyta az autót… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Elif - A szeretet útján török sorozat
Sorozat címe: Elif – A szeretet útján (Elif)
Műfaj: romantikus, szappanopera
Évad: 3. Aktuális epizód: 19
Szereplők: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Volkan Çolpan, Emre Kıvılcım
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 13., csütörtök, 16:50-kor

Tartalom

Ümit felhívja Arzut, és elmondja neki, hogy kész a kocsija, és másnap elviszi neki. Veysel szörnyen dühös Muratra, amiért ott hagyta az autót, és elvontatták. Másnap Cansu anyja elmondja Zeynepnek, hogy Cansu nem ment haza. Selim rákeres a Facebookon, és Zeyneppel rájönnek, hogy este Cansu buliba ment. Elmennek a címre, és épp jókor érkeznek, mielőtt a házigazda megerőszakolná Cansut. Elhozzák onnan.

Melek és Elif munkába menet találkoznak Gülay-jal és Sükriyével. Gülay észreveszi, hogy feltörték a varroda zárját, ezért bemennek Sükriyével, Melek és Elif kint marad.

Felfedezik, hogy Yildizt megölték. Kihívják a rendőrséget. A nyomozó kikérdez mindenkit, és Cevahir Yusufot gyanúsítja. Elifnek Melek azt mondja, hogy betörés történt. Yusufot végül beviszik a rendőrök. Kazim beszökik a birtokra, és rá akarja venni Ayselt, hogy hozzon neki valami értékeset a házból. Ümit találkozik Arzuval, hogy átadja a kocsiját, és rá akarja venni, hogy találkozzanak még, de Arzu azt hazudja, hogy férjnél van.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top