Elif – A szeretet útján 3. évad 89. rész tartalma

Tülay elmondja Veyselnek, hogy mi történt. Veysel végül ír Selimnek, hogy Zeynep náluk van. Aliye megkéri Selimet, hogy hozza haza Zeynepet,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Elif - A szeretet útján török sorozat
Sorozat címe: Elif – A szeretet útján (Elif)
Műfaj: romantikus, szappanopera
Évad: 3. Aktuális epizód: 89
Szereplők: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Volkan Çolpan, Emre Kıvılcım
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 23., hétfő, 16:00-kor

Tartalom

Tülay elmondja Veyselnek, hogy mi történt. Veysel végül ír Selimnek, hogy Zeynep náluk van. Aliye megkéri Selimet, hogy hozza haza Zeynepet, de Selim nem hajlandó rá. Yusuf hiába próbálja kinyitni az ajtót, nem tudja. De megragadja az alkalmat, és elmondja neki, hogy ő nem az ellensége. Végül megágyaz Meleknek egy padon, és amíg alszik, ő a konyhában van.

Elif aggódik Melekért, és Aliyével együtt ráveszik Selimet, hogy menjen el a varrodához. Selim ott kiszabadítja Meleket, és neki támad Yusufnak. Végül Melek ráveszi, hogy engedje el.

Másnap a lányok észreveszik, hogy nyitva a varroda ajtaja, és valaki ott aludt. Feride végül Aliyétől megtudja, hogy mi történt Melekkel. Az orvos azt javasolja Meleknek, hogy ne nagyon mozogjon. Orhan megszerzi Ümit címét, és átadja Yusufnak.

Forrás: RTL-Klub


A hazai tévécsatornákon bemutatott török sorozatok listája a linkre kattintva érhető el! A lista folyamatosan bővül!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top