Elif – A szeretet útján 3. évad 90. rész tartalma

Arzu és Ümit épp reggeliznek, amikor Yusuf megjelenik. Leüti Ümitet, és megfenyegeti Arzu, hogy hagyja békén Meleket, és Elifet. Később Arzu… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Elif - A szeretet útján török sorozat
Sorozat címe: Elif – A szeretet útján (Elif)
Műfaj: romantikus, szappanopera
Évad: 3. Aktuális epizód: 90
Szereplők: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Volkan Çolpan, Emre Kıvılcım
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 24., kedd, 16:00-kor

Tartalom

Arzu és Ümit épp reggeliznek, amikor Yusuf megjelenik. Leüti Ümitet, és megfenyegeti Arzu, hogy hagyja békén Meleket, és Elifet. Később Arzu és Ümit úgy döntenek, le kell rendezni Yusufot, de előbb Goncát intézik el.

Bahriye csúnya dolgokat mond Melekről, Feride nem bírja, és neki megy Bahriyének. Melek próbál beszélni Selimmel, de ő nem mondja el, hogy miért szomorú. Később Melek Aliyétől megtudja, hogy összevesztek Zeyneppel. Felhívja Zeynepet, és megkéri, hogy beszéljen Selimmel.

Veysel és Murat árulnak, amikor megjelenik Ayla. Veysel megtudja tőle, hogy az apja boltot nyit. Murat később panaszkodik neki, hogy nem bírja elviselni Aylát, de Veysel azzal érvel, hogy ha elveszi, megfordíthatja a szerencséjét.

Az iskolában három gyerek kipécézi Elifet és Taylant. Beléjük kötnek, de elkezdődik az óra, és mindenki bemegy a terembe. Arzu megfenyegeti Goncát, hogy írja alá a dokumentumot. Selim azon morfondírozik, hogy vajon túl messzire ment-e.

Forrás: RTL-Klub


A hazai tévécsatornákon bemutatott török sorozatok listája a linkre kattintva érhető el! A lista folyamatosan bővül!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top