Elif – A szeretet útján 3. évad 92. rész tartalma

Erkut a válási papírokat keresi, mikor a kezébe akad a tűzvizsgálati jelentés, melyet hamisíttatott, hogy Arzut megmentse a börtöntől, miután… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Elif - A szeretet útján török sorozat
Sorozat címe: Elif – A szeretet útján (Elif)
Műfaj: romantikus, szappanopera
Évad: 3. Aktuális epizód: 92
Szereplők: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Volkan Çolpan, Emre Kıvılcım
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 26., csütörtök, 16:00-kor

Tartalom

Erkut a válási papírokat keresi, mikor a kezébe akad a tűzvizsgálati jelentés, melyet hamisíttatott, hogy Arzut megmentse a börtöntől, miután felgyújtotta a házat Kenan és Melek esküvőjén, saját lánya halálát okozva ezzel. Sajnos elől hagyja a papírt, ami így Gonca kezébe kerül, aki azonnal a rendőrökhöz indulna, azonban Erkut ezt megakadályozza, és bezárja őt a saját hálószobájába.

Yusuf meglátogatja Elifet az iskolában, és elmondja neki, hogy nem szabad félnie a három fiútól, akik bántani akarták, mert csak azért erősebbek mint Ő, mert kihasználják a félelmét. Elif megfogadja a tanácsot, és mikor a három fiú legközelebb bántani akarja megmondja nekik, hogy nem fél tőlük, így azok inkább békén is hagyják.

Yusuf Elif iskolájából a parkba siet, ahol a szökőkútnál találkozik Arzuval. Nagyon kíváncsi, hogy a nő mit akar mondani neki, miért hívta oda, és kicsit fél is, mivel barátja, Orhan, azt mondta, hogy ez egy csapda.

Forrás: RTL-Klub


A hazai tévécsatornákon bemutatott török sorozatok listája a linkre kattintva érhető el! A lista folyamatosan bővül!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top