Elif – A szeretet útján 3. évad 93. rész tartalma

Yusuf rájön, hogy Arzu és Ümit összejátszanak. Melek megmutatja Selimnek a képeket, amelyeken Yusuf és Arzu látható. Selim úgy dönt, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Elif - A szeretet útján török sorozat
Sorozat címe: Elif – A szeretet útján (Elif)
Műfaj: romantikus, szappanopera
Évad: 3. Aktuális epizód: 93
Szereplők: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Volkan Çolpan, Emre Kıvılcım
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 27., péntek, 16:00-kor

Tartalom

Yusuf rájön, hogy Arzu és Ümit összejátszanak. Melek megmutatja Selimnek a képeket, amelyeken Yusuf és Arzu látható. Selim úgy dönt, hogy másnap szembesíti Yusufot. Miközben Arzu és Ümit azt ünneplik, hogy a képekkel ráuszították Meleket Yusufra, Yusuf betör Ümit lakásába, és megtalálja a bizonyítékot arra, hogy ő nullázta le az Emirogluk bankszámláját, továbbá megtalálja a két hamis útlevelet is.

Ümit és Arzu hazaérnek, de végül Yusufnak sikerül észrevétlenül kisurranni a talált dokumentumokkal. Asuman hiába kérdezi Erkuttól, hogy miért zárta be Goncát, ő nem árulja el. Erkut fel akarja hívni Arzut, hogy mindent elmondjon neki, de Arzu nem veszi fel.

Másnap Erkut elmegy, és Asuman kíváncsiságból kiengedi Goncát. Gonca azzal csalja Arzut a Doruklarhoz, hogy aláírja a dokumentumot. De amikor Arzu megjelenik, ő akarja aláíratni vele, hogy lemond minden jogáról az apja cégénél. Megfenyegeti, ha nem teszi, akkor az Emirogluk megtudják, hogy ő gyújtotta a tűzet.

Forrás: RTL-Klub


A hazai tévécsatornákon bemutatott török sorozatok listája a linkre kattintva érhető el! A lista folyamatosan bővül!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top