Elveszettek 2. évad 1. rész tartalma

Egy fiatal angol nő botorkál be egy német kisváros, Eckhausen főterére és összeesik. A kórházban derül ki róla, hogy a neve Alice Webster és… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 16.

Elveszettek sorozat 2. évad
Sorozat címe: Elveszettek (Eden)
Műfaj: krimi
Évad: 2. Aktuális epizód: 1
Szereplők: Tchéky Karyo, James Nesbitt, Frances O’Connor, Jason Flemyng, Emilie Dequenne
Premier az Duna TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. október 28., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Új évad!

Egy fiatal angol nő botorkál be egy német kisváros, Eckhausen főterére és összeesik. A kórházban derül ki róla, hogy a neve Alice Webster és 11 évvel ezelőtt tűnt el nyomtalanul a közeli angol katonai bázis közeléből, ahol édesapja tisztként szolgál. Alice elmondása szerint egy másik fiatal lánnyal, Sophie Giroux-val együtt tartották fogva, akinek nem sikerült vele együtt megszöknie.

A hírre azonnal a helyszínre érkezik a francia detektív Julien Baptiste, aki 12 éve a Sophie utáni nyomozást vezette. Két évvel Alice hazaérkezése után a Webster család már csak árnyéka korábbi önmagának, Sam és Gemma alig beszélnek egymással, Alice öccse, Matthew pedig erőszakos és zárkózott lett. Eközben Julien Irakban keresi egy szakadár brit katona nyomát, aki az egyetlen reménye, hogy az eltűnt lány nyomára akadjon.

Forrás: Duna TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top