Érintés 2. évad 5. rész tartalma

Érintés 2. évad 5. rész: Tökéletes viharÉrintés amerikai sorozat 2. évad 5. rész címe: Tökéletes vihar. Martin Calvin Norburg kérésére behatol az Aster Corps épületébe, hogy megszerezze a tudós ott tárolt kutatási adatait. A vál… RTL Klub sorozat premier. Olvasd tovább a reklám alatt!

Vetítés időpontja: 2017. április 30., vasárnap. 14:35-kor.

Tv-csatorna:

Készült: 2013
Korhatár: 12 év!
Műfaj: misztikus

Érintés 2. évad 5. rész tartalma

Martin Calvin Norburg kérésére behatol az Aster Corps épületébe, hogy megszerezze a tudós ott tárolt kutatási adatait. A vállalatnál azonban elcsípik, ezért kénytelen alkut kötni annak vezetőjével is, melynek értelmében lebuktatja Calvin Norburg-et, és a cikkével tisztára mossa az Aster Corps-ot. Lucy ezalatt lázasan keresi annak a férfinak a kilétét, aki szerinte kapcsolatba hozható a lánya eltűnésével, és a különleges képességű emberek meggyilkolásával. Avram ebben meg is erősíti őt, sőt immár a férfi nevével, és a hírrel, hogy Jake-et is meg akarja ölni.

A 2. évadban Martin Bohm elfogadja a sorsát, és úgy dönt, hogy követi autista kisfia, Jake zseniális megérzéseit, melyek mindig beigazolódnak. Riporteri hivatását is feladja azok után, hogy csalódik a szakma tisztaságában. Élete elképesztő fordulatot vesz Jake oldalán.

Szereplők: Kiefer Sutherland , David Mazouz , Saxon Sharbino , Maria Bello , Lukas Haas , Saïd Taghmaoui

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top