Fatmagül ismétlés, sorozatpremier az Izaura TV műsorán

A Fatmagül című romantikus török sorozat Beren Saat főszereplésével újra látható lesz a tévében, de ezúttal az Izaura TV műsorán. A TV2 csoport kábelcsatornája főműsoridőben tűzi műsorára Fatmagül történetét, a sorozatpremier február 16-án lesz az esti műsorsávban.
Fatmagül török sorozat - ismétlés az Izaura TV műsorán

Az Izaura TV több klasszikus telenovellát is műsorára vett, jelenleg is olyan siker sorozatok futnak ott, mint a Titkok és szerelmek, a Megtört szívek vagy az Esmeralda. Fatmagül története erre a csatornára tér vissza, a hazánkban is népes rajongótábor legnagyobb örömére. Aki valamiért nem látták a TV2-n vetített premier epizódokat, azok egy döbbenetesen induló, néha fájdalmas, néha szívszorító, ám végig izgalmas napi sorozatra számíthatnak.

A megerőszakolt falusi lány történetének csatornapremierje 2016. február 16-án 20:00 órakor lesz az az Izaura TV-n. A sorozat egyes epizódjait végig követhették oldalunkon, az alábbiakban a sorozatpremier előtt emlékeztetőül összefoglaljuk a történet elejét.

Összefoglaló

Az elbűvölő Fatmagül (Beren Saat) egy csendes, török faluban éli átlagos életét. Bátyja és nagynénje tejüzemet működtet, vőlegénye, Mustafa pedig halászként dolgozik. Az álomvilágból egy felfoghatatlan esemény rántja őt vissza a valóságba. Három fiatal férfi, Selim, Vural és Erdoğan megerőszakolja a lányt. Selim a híres Yaşaran-család sarja, aki éppen eljegyzési partit tart azon az estén.

A szörnyű tettnek hamar híre megy, így a gazdag család kénytelen mielőbb megoldást találni, és rágalomnak beállítani az erőszakot a menyasszony, Meltem családja előtt is. A felfordulás közepette a negyedik barát viszi el a balhét. Bár Kerim (Engin Akyürek) nem tett semmit azon a bizonyos estén, Yaşaranék meggyőzik őt, hogy az az egyetlen megoldás, ha magára vállalja a tettet és feleségül veszi Fatmagült.

Miután a lány családját pénzzel hallgattatják el, házasságra kényszerítik a két fiatalt. Ekkor az ifjú pár a nyüzsgő Isztambulba menekül a kegyetlen falubéli pletykák elől, egy új élet reményében…

Egyelőre ennyi azoknak, akik még nem látták az egyik legnépszerűbb török sorozatot, akik látták, azok pedig megnézhetik a sorozatpremiert, majd hétköznap esténként 20:00-kor a folytatásokat.

Forrás: Izaura TV

Scroll to top