Folytatódik a Diagnózis lengyel sorozat a Dunán!

Folytatódik a Diagnózis lengyel sorozat a Dunán!
A népszerű sorozat folytatódik a Dunán! Az új részek 2020. októberétől kerülnek képernyőre.

Újabb epizódokkal jelentkezik a Duna Televízióban sikerrel sugárzott lengyel bűnügyi sorozat, a Diagnózis, melyet október 5-dikétől, hétfőn esténként 21:25-től láthatnak a nézők. Vajon hogyan folytatódik Anna élete?

A Diagnózis az elmúlt évek legsikeresebb televíziós sorozata Lengyelországban és több külföldi országban is bemutatták.

Az alábbi rövid összefoglalóból kiderül, hogy kapott-e büntetést Artman doktor korábbi tetteiért, együtt maradt-e Annával és hogy mi köze az új főorvosnőnek Anna múltjához.

Diagnózis 3. és 4. évad a Dunán

A 3. évad összesen 13 epizódjában tovább bonyolódnak a szálak, és több mindenre is magyarázatot kapunk az előző évadok izgalmas és sejtelmes történései kapcsán.

A Diagnozis folytatásában Anna visszaszerezte gyermekeit
Anna visszaszerezte gyermekeit – Folytatódik a lengyel kórházas sorozat

Anna, aki visszaszerezte a gyermekeit, még mindig Michallal, a jóképű orvossal él. Volt férje, Artman doktor annak ellenére, hogy bizonyítottan bűncselekményt követett el, semmilyen büntetést nem kapott, továbbra is a kórházban dolgozik, ahová új főorvos asszony érkezik, Bogna Mróz.

A főorvos asszony megjelenése felkavarja Annát, aki halvány emlékképeket őriz a doktornőről, csak azt nem tudja, hol és mikor találkoztak. Ám az emlékezete végül ezúttal sem hagyja cserben, és lassan minden baljós kép a helyére kerül.

Ráadásul Artman és Mróz főorvosnő először úgy tesznek, mintha nem is ismernék egymást. A kórházban egy súlyos beteget hoznak, akit a patakparton megkéseltek. A férfi nemrég komoly műtéten esett át, eltávolították a fél máját. Családja minderről semmit sem tud.

Mielőtt beszélhetnének a beteggel, és magyarázatot kapnának a különös esetre, a férfi szepszis következtében meghal. Wolski doktornak az a gyanúja, hogy illegális szervkereskedelem áldozata lett…

Vajon mi történik ebben az idilli kis városban?

A sorozat az elmúlt évek legsikeresebb televíziós produkciója Lengyelországban és több külföldi országban is bemutatták.

ADÁS: Duna Televízió 2020. október 5-től hétfő esténként. Az új részek beharangozóival hamarosan jelentkezünk.

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top