Hajba kaptak a mentorok a szombat esti X-Faktorban

A táborban mutatott produkciók láttán kaptak hajba a mentorok, felütötte a fejét az egyet nem értés! De erről majd később, hiszen szombat este eldőlt a 2017-es X-Faktor egyik legfontosabb kérdése, nevezetesen az, hogy melyik mentor melyik kategóriát kapja. Az is kiderült, ki az a hat fiú versenyző, aki beléphet a mentorházba. A többiek meghallgatására vasárnap este kerül sor. Lássuk milyen volt a vitákkal tarkított szombat esti tehetségkutató!

Az X-Faktor táborában az egyéni versenyzőknek először a csoportos feladatban kellett bizonyítaniuk. Az énekesek négyesével álltak a színpadra és a mentorok által választott dalt adták elő. A zenekarok sem volt könnyű dolguk, hiszen nekik külön-külön kellett egy-egy sláger feldolgozniuk.

Az X-Faktor 2017-es táborának első szakaszában a mentorok sokszor csalódtak, hiszen olyan énekesekről és zenekarokról derült ki, hogy nem bírják a nyomást, akikben nagyon bíztak. Szerencsére azért bőven akadtak olyan produkciók, amik felemelő pillanatokat szereztek a mentoroknak, akik sokszor egy-egy produkció miatt keményen egymásnak feszültek. Alex kiakadt, hogy a többiek trollprodukciókat engednek tovább. Radics Gigi egy elküldött énekest visszahozott, mert nem értett egyet mentortársai döntésével. Puskás Petit pedig még sosem láttuk ennyire idegesnek.

Hajba kaptak a mentorok rendesen!
Hajba kaptak a mentorok a szombat esti X-Faktorban - 2017

Az egyik legfontosabb kérdés is eldőlt ezen az estén. Sok találgatás után szombat este kiderült, melyik kategóriának ki lesz a mentora. Idén Radics Gigi a fiúkat, ByeAlex a lányokat, Gáspár Laci a zenekarokat, míg Puskás Peti a 25 év felettieket fogja mentorálni az X-Faktorban.

Nincs igazság

Mondjuk az sokkal igazságosabb lett volna, ha Puskás Peti kapja a zenekarokat, mivel a legnagyobb kedvencei – akiket a táborból is továbbjuttatott – a Tázlári Rozmaring Asszonykórus – abban a kategóriában szerepelnek. A menyecskék egyébként több tálca süteménnyel igyekeztek a mentorok kegyeibe férkőzni…

Következett a fiúk kiválasztása, közülük az egyik legkülönlegesebb előadó magas hangfekvésével hívta fel magára a figyelmet.

Mézes Norbert férfi szopránként Conchita Wurst küzdött a székért

A székes feladat során először Radics Gigi választotta ki azt a hat énekest, akit továbbvisz magával a mentorházába. A mentornak nehéz dolga volt, hiszen először kellett önállóan meghoznia a döntést a verseny során. A legjobb énekesek pedig akkor érkeztek, amikor már mind a hat szék foglalt volt, így a mentor sorba állította fel azokat a versenyzőket, akiket előzőleg leültetett. Végül megszületett Gigi döntése, és hiába próbálták mentortársai befolyásolni, ragaszkodott az általa kiválasztott énekesekhez.

A legutolsónak fellépő Gulyás Roland miatt is fel kellett állni egy korábban kiválasztott énekesnek a székről!

Gulyás Roland: Demons (Imagine Dragons)

Lássuk, kiket választott Gigi! Ők már ott vannak a mentorházban.

Barna Martin, Bereznay Dániel, Gulyás Roland, Kovács Pál, Mézes Norbert és Nagy Krisztián jutott be az X-FAktor 2017 mentorházba

Továbbjutottak az X-Faktorban, a jövő hétvégén Barna Martin, Bereznay Dániel, Gulyás Roland, Kovács Pál, Mézes Norbert és Nagy Krisztián közül fogja Radics Gigi kiválasztani a mentorházban, hogy ki az a három énekes, akit magával visz az élő showba.

Mi lesz még itt?

Vasárnap este ismét hajba kapnak a mentorok. 18.45-től már ByeAlexen, Gáspár Lacin és Puskás Petin lesz a sor: nekik is ki kell választaniuk azt a hat versenyzőt, akiket már a mentorházba szeretnének magukkal vinni. A mentorok pedig komoly összetűzésbe kerülnek, Alex kritizálja Laci döntéseit, aki emiatt még sírva is fakad. Peti pedig a valaha látott legviccesebb székes feladattal borzolja mentortársai idegeit. Úgyhogy feszültségből és nevetésből vasárnap este sem lesz hiány.

Forrás: RTL Magyarország
fotók: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top