Hajba kaptak a mentorok a szombat esti X-Faktorban

A táborban mutatott produkciók láttán kaptak hajba a mentorok, felütötte a fejét az egyet nem értés! De erről majd később, hiszen szombat este eldőlt a 2017-es X-Faktor egyik legfontosabb kérdése, nevezetesen az, hogy melyik mentor melyik kategóriát kapja. Az is kiderült, ki az a hat fiú versenyző, aki beléphet a mentorházba. A többiek meghallgatására vasárnap este kerül sor. Lássuk milyen volt a vitákkal tarkított szombat esti tehetségkutató!

Az X-Faktor táborában az egyéni versenyzőknek először a csoportos feladatban kellett bizonyítaniuk. Az énekesek négyesével álltak a színpadra és a mentorok által választott dalt adták elő. A zenekarok sem volt könnyű dolguk, hiszen nekik külön-külön kellett egy-egy sláger feldolgozniuk.

Az X-Faktor 2017-es táborának első szakaszában a mentorok sokszor csalódtak, hiszen olyan énekesekről és zenekarokról derült ki, hogy nem bírják a nyomást, akikben nagyon bíztak. Szerencsére azért bőven akadtak olyan produkciók, amik felemelő pillanatokat szereztek a mentoroknak, akik sokszor egy-egy produkció miatt keményen egymásnak feszültek. Alex kiakadt, hogy a többiek trollprodukciókat engednek tovább. Radics Gigi egy elküldött énekest visszahozott, mert nem értett egyet mentortársai döntésével. Puskás Petit pedig még sosem láttuk ennyire idegesnek.

Hajba kaptak a mentorok rendesen!
Hajba kaptak a mentorok a szombat esti X-Faktorban - 2017

Az egyik legfontosabb kérdés is eldőlt ezen az estén. Sok találgatás után szombat este kiderült, melyik kategóriának ki lesz a mentora. Idén Radics Gigi a fiúkat, ByeAlex a lányokat, Gáspár Laci a zenekarokat, míg Puskás Peti a 25 év felettieket fogja mentorálni az X-Faktorban.

Nincs igazság

Mondjuk az sokkal igazságosabb lett volna, ha Puskás Peti kapja a zenekarokat, mivel a legnagyobb kedvencei – akiket a táborból is továbbjuttatott – a Tázlári Rozmaring Asszonykórus – abban a kategóriában szerepelnek. A menyecskék egyébként több tálca süteménnyel igyekeztek a mentorok kegyeibe férkőzni…

Következett a fiúk kiválasztása, közülük az egyik legkülönlegesebb előadó magas hangfekvésével hívta fel magára a figyelmet.

Mézes Norbert férfi szopránként Conchita Wurst küzdött a székért

A székes feladat során először Radics Gigi választotta ki azt a hat énekest, akit továbbvisz magával a mentorházába. A mentornak nehéz dolga volt, hiszen először kellett önállóan meghoznia a döntést a verseny során. A legjobb énekesek pedig akkor érkeztek, amikor már mind a hat szék foglalt volt, így a mentor sorba állította fel azokat a versenyzőket, akiket előzőleg leültetett. Végül megszületett Gigi döntése, és hiába próbálták mentortársai befolyásolni, ragaszkodott az általa kiválasztott énekesekhez.

A legutolsónak fellépő Gulyás Roland miatt is fel kellett állni egy korábban kiválasztott énekesnek a székről!

Gulyás Roland: Demons (Imagine Dragons)

Lássuk, kiket választott Gigi! Ők már ott vannak a mentorházban.

Barna Martin, Bereznay Dániel, Gulyás Roland, Kovács Pál, Mézes Norbert és Nagy Krisztián jutott be az X-FAktor 2017 mentorházba

Továbbjutottak az X-Faktorban, a jövő hétvégén Barna Martin, Bereznay Dániel, Gulyás Roland, Kovács Pál, Mézes Norbert és Nagy Krisztián közül fogja Radics Gigi kiválasztani a mentorházban, hogy ki az a három énekes, akit magával visz az élő showba.

Mi lesz még itt?

Vasárnap este ismét hajba kapnak a mentorok. 18.45-től már ByeAlexen, Gáspár Lacin és Puskás Petin lesz a sor: nekik is ki kell választaniuk azt a hat versenyzőt, akiket már a mentorházba szeretnének magukkal vinni. A mentorok pedig komoly összetűzésbe kerülnek, Alex kritizálja Laci döntéseit, aki emiatt még sírva is fakad. Peti pedig a valaha látott legviccesebb székes feladattal borzolja mentortársai idegeit. Úgyhogy feszültségből és nevetésből vasárnap este sem lesz hiány.

Forrás: RTL Magyarország
fotók: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Jóban Rosszban sorozat 3308. rész tartalma

Jóban Rosszban televíziós sorozat
Melinek igaza lett, valaki nem nézi jó szemmel, hogy Zseni Barbarára nyomul. Zseni épp meglépni készül Barbarával, amikor fenyegető telefonhívást kap...
Tovább

Csajok, szilikon – Nem ettől lesz Paradicsom 1. évad 90. rész tartalma

Csajok, szilikon - Nem ettől lesz Paradicsom
Befejező rész! Yésica Beltránt és lányát menekülés közben elkapják. Az Egyesült Állam drogosztályának nevében Catalina Sanatana letartóztatja a nőt...
Tovább

A betolakodó 1. évad 25. rész tartalma

A betolakodó sorozat
Carlos Alberto részegen találkozik az apjával, de nem ismeri fel, ezután kis híján betöri Virginia szobájának ajtaját. Eljön az első munkanap Virginia és...
Tovább