Halálos fegyver 1. évad 12. rész tartalma

Amikor valaki el akar lopni a rendőrségi járműtelepről egy tilosban parkolás miatt elvontatott … Halálos fegyver 1. évad 12. rész tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Országos tv-premier!

Vetítés időpontja: 2017.04.13 csütörtök, 22:35-kor

Korhatár: 16
Tv-csatorna:

Az epizód címe: Testvéri szeretet

Halálos fegyver 1. évad 12. rész tartalma

Amikor valaki el akar lopni a rendőrségi járműtelepről egy tilosban parkolás miatt elvontatott ócska autót, Murtaugh-nak gyanús lesz a dolog, és végül kétmillió dollár értékű kokaint találnak benne. A DNS-minta alapján egy hosszú priusszal rendelkező, de állítólag jó útra tért fiatal bűnözőre terelődik a gyanú, akit le is tartóztatnak. Azonban a fiú védőügyvédje éppen Trish, aki a vádemelési meghallgatás során keresztkérdésekkel sarokba szorítja Riggst.

Halálos fegyver 1. évad 12. rész tartalma

Előzmények: Martin Riggs (Clayne Crawford), texasi nyomozó a felesége tragkus halála miatt betegesen veti bele magát a legveszélyesebb helyzetekbe. A veterán nyomozó, Roger Murtaugh (Damon Wayans) társa lesz, aki éppen túl van egy súlyos szívinfarktuson, és ezért minden igyekezetével azon van, hogy izgalmaktól mentes, nyugodt életet éljen. Ám Martin Riggs mellett ez korántsem egyszerű feladat.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top