Halálos fegyver 1. évad 14. rész tartalma

Egy motorost szándékosan a szakadékba löknek, de a nyomozás során kiderül, hogy nem ő volt az… Halálos fegyver 1. évad 14. rész tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Országos tv-premier!

Vetítés időpontja: 2017.04.27 csütörtök, 22:35-kor

Korhatár: 16
Tv-csatorna:

Halálos fegyver 1. évad 14. rész tartalma

Az epizód címe: A terápia

Egy motorost szándékosan a szakadékba löknek, de a nyomozás során kiderül, hogy nem ő volt az igazi célpont. Riggs és Murtaugh rájönnek, hogy dr. Cahillnek van egy rögeszmés zaklatója, és felmerül a gyanú, hogy egy jelenlegi vagy volt páciense lehet az illető. Avery külsős szakértőt kér fel, hogy nézze át Cahill betegeinek aktáit, hátha valami nyomra bukkannak. Riggs véletlenül meglátja, hogy dr. Cahillnek Murtaugh-ról is van aktája, és furdalja az oldalát a kíváncsiság, hogy a társa vajon milyen lelki probléma miatt járt terápiára.

Halálos fegyver 1. évad 14. rész tartalma

Előzmények: Martin Riggs (Clayne Crawford), texasi nyomozó a felesége tragkus halála miatt betegesen veti bele magát a legveszélyesebb helyzetekbe. A veterán nyomozó, Roger Murtaugh (Damon Wayans) társa lesz, aki éppen túl van egy súlyos szívinfarktuson, és ezért minden igyekezetével azon van, hogy izgalmaktól mentes, nyugodt életet éljen. Ám Martin Riggs mellett ez korántsem egyszerű feladat.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top