Tetten érték a rendőrök, amikor hamisított jegyeket árusított

Egy hódmezővásárhelyi lakos hamisított BKV gyűjtőjegyet és vonaljegyet értékesített Budapesten, a Deák téren. Fotó és videó a hamisított jegyekről!
Forrás: police.hu|2013. október 12.

Hamisított BKV jegyekkel kereskedett a hódmezővásárhelyi férfi

Hamisított BKV gyűjtőjegyet és vonaljegyet értékesített
Hamisított BKV gyűjtőjegyet és vonaljegyet értékesített
(Kép: police.hu)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást R. Tibor 51 éves hódmezővásárhelyi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013. július 24-e és 2013. október 8-a közötti időszakban a Budapest V., Deák Ferenc téren több hamisított BKV gyűjtőjegyet és vonaljegyet értékesített.

A gyanúsítottat a belvárosi rendőrök 2013. október 8-án tetten érték, majd elfogták. Ruházatából 128 darab gyűjtőjegy, 9 darab üres gyűjtőtömb, 3 darab gyűjtőtömb, benne egyenként 6, 7 és 8 darab jegy, valamint egy darab, 2013. június 29.-2013. július 28. közötti időszakra érvényes Budapest havi bérlet került elő.

A férfival szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, akinek az illetékes bíróság házi őrizetét rendelte el.

A rendőrség videófelvétele

Scroll to top