Hat nővér 1. évad 107. rész tartalma

A Silva nővérek rádöbbennek, hogy eltűntek az ékszereik egy része, és a tolvaj kiléte nem kis meglepetést okoz. Celia és Aurora tervet eszel… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Hat nővér spanyol sorozat
Sorozat címe: Hat nővér (Seis hermana)
Műfaj: telenovella, romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 107
Szereplők: María Castro, Celia Freijeiro, Mariona Tena, Marta Larralde, Candela Serrat
Premier az Duna TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. május 17., péntek, 15:15-kor

Tartalom

Az epizód címe: Kötelesség

A Silva nővérek rádöbbennek, hogy eltűntek az ékszereik egy része, és a tolvaj kiléte nem kis meglepetést okoz. Celia és Aurora tervet eszelnek ki, hogyan hitessék el Uribe doktorral, hogy a lány meggyógyult. Francisca megtudja, hogy az énekesnő, aki a Figaro házasságában énekel, az Opera igazgatójával ápolt kapcsolatának köszönhetően kapta meg a szerepet.

Adela megkezdi a gyűjtést a Szent Szív árvaház kis lakói számára, ám a gyűjtése váratlan következményekkel jár. Elisa dona Doloresen keresztül próbálja elérni, hogy a színházi estély háziasszonya lehessen, de nem tudja, milyen nehéz fába vágta a fejszéjét.

Egy marokkói sebesült kerül a tábori kórházba, és ez komoly erkölcsi kérdést jelent, hogy segítsenek-e az ellenségen. Cristóbal kötelességének érzi segíteni rajta.

(Eredeti hang digitálisan.)

Forrás: Duna TV

Scroll to top