Hat nővér 1. évad 95. rész tartalma

Adela élete a börtönben maga a pokol, miután a cellatársa folyamatosan zaklatja. Diana elkeseredetten keresi a megoldást, miből fizessék ki … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Hat nővér spanyol sorozat
Sorozat címe: Hat nővér (Seis hermana)
Műfaj: telenovella, romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 95
Szereplők: María Castro, Celia Freijeiro, Mariona Tena, Marta Larralde, Candela Serrat
Premier az Duna TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 30., kedd, 15:05-kor

Tartalom

Az epizód címe: Én kis poklom

Adela élete a börtönben maga a pokol, miután a cellatársa folyamatosan zaklatja. Diana elkeseredetten keresi a megoldást, miből fizessék ki az óvadékot, hogy a nővére kijöhessen a börtönből.

Blanca saját maga teszi pokollá a helyzetét azzal, hogy megpróbál békét kötni Dona Doloresszel, de ez csak olaj a tűzre, mivel Cristóbal épp bejelenti anyjának, hogy önkéntesként bevonul a hadseregbe, és elmegy a marokkói háborúba.

Miguel közbejárására Benjamín újra munkába állhat a Silva textilgyárban. Elisa szándékai továbbra sem nevezhetőek tisztességeseknek, amikor ismét megkísérli rávenni Salvadort, legyen a kísérője a nagykorúsági bálján, miközben Sofia a durván elutasított Carlitosszal szövetkezik ellene. Celiának jut a poklok pokla, miután az új orvos megpróbálja “kigyógyítani a betegségéből”.

(Eredeti hang digitálisan.)

Forrás: Duna TV

Scroll to top