Hölgyek paradicsoma 3. évad 180. rész tartalma

Luciano csodával határos módon egy kis karcolással megúszta Oscar támadását. Clelia immár szabad nőként úgy dönt,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Hölgyek paradicsoma olasz romantikus sorozat tartalma, epizód lista
Sorozat címe: Hölgyek paradicsoma ( Il paradiso delle signore)
Műfaj: romantikus
Évad: 3. Aktuális epizód: 180
Szereplők: Alessandro Tersigni, Járó Zsuzsa, Alice Torriani, Gloria Radulescu, Enrico Oetiker
Premier az Duna TV sorozatok között.

Vetítés időpontja: 2023. szeptember 22., péntek, 13:05-kor

180. epizód tartalma

Luciano csodával határos módon egy kis karcolással megúszta Oscar támadását. Clelia immár szabad nőként úgy dönt, új életet kell kezdenie valahol távol, de nincs ereje elbúcsúzni a munkatársaitól. Lucianónak hagy egy levelet, amit a férfi nem hagyhat válasz nélkül. Luca túszul ejti Umbertót a saját házában, és arra kényszeríti, vallja be Adelaide és a gyerekei előtt, mit tett a családjával. Kiderül, hogy nem Umberto volt a bűnös, hanem Sant’Erasmo gróf, és Margherita is igazságtalanul vádolta férjét e szörnyű tettel.

Gabriella ruhái sikert arattak a paviai vásáron, olyannyira, hogy Vittorio felajánlja neki, hogy ő tervezze az áruház új kismama kollekcióját, és Párizsba mehet tanulni a divattervező szakmát. Salvatore végül elárulja neki, hogy ő a titkos csodálója. Tina megpróbál kibékülni Agnesével, de a nő nem tudja elfogadni a lánya kapcsolatát Sandróval, így Tina elköltözik otthonról. Vittorio megkéri Marta kezét.

Forrás: MTVA


Jó szórakozást kívánok a sorozat következő epizódjához!

Scroll to top