Hope Klinika 1. rész tartalma

Amikor a Hope Klinika vezető sebésze egy baleset következtében kómába kerül, meglepődve tapasztalja, hogy… Hope Klinika (Saving Hope) kanadai kórház sorozat első évad 1. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Story4 sorozat premier! Megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017. május 1., hétfő, 16:55-kor

Tv-csatorna:

Hope Klinika 1. rész tartalma

Amikor a Hope Klinika vezető sebésze egy baleset következtében kómába kerül, meglepődve tapasztalja, hogy különös módon, a kórház folyosóján járkál, miközben az ágyban fekszik gépekre kapcsolva. Két világ között bolyongva követi a kórház eseményeit, főleg menyasszonya Alex munkáját, ahogy megpróbálják életben tartani a betegeket és a reményt.

Hope Klinika kanadai kórházsorozat 1. rész

Az előzmények: A sorozat központi alakja Dr. Alex Reid doktornő, akinek a vőlegénye, a kórház vezető sebésze Dr. Charlie Harris, egy autóbaleset következtében kómába kerül az osztályon, ahol mind a ketten dolgoznak. Miközben Alex megpróbál a betegein segíteni, abban reménykedik, hogy Charlie hamarosan magához tér. A férfi eközben különös módon a kórházat „járja” és figyeli, ahogy Alex és a csapat bátor döntéseket hoz, hogy életben tartsák a reményt.

Rendező: és

Szereplők: Erica Durance , Michael Shanks , Benjamin Ayres , Julia Taylor Ross , Daniel Gillies , Huse Madhavji ,

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top