Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 109. rész tartalma

Tomásnak nem tetszik Esperanza és Nicolás cinkossága. Tán féltékeny az atya? Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 109. részét 2016.07.06-án 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a fiatal lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Tomás féltékeny Nicolásra az új titkárára, mert úgy látja, túlságosan jól kijönnek Esperanzával.

Isten áldjon, Esperanza! Az 109. rész tartalmából

Clara közli Tomásszal, hogy nem tetszik neki, ahogy Esperanzával bánik, de az atya kikéri magának. Tomás egy lány miatt dühös, akit Esperanza saját bevallása szerint beengedett a zeneterembe tanulni anélkül, hogy engedélyt kért volna. Kiderül, hogy a lány Nicolás ismerőse, és ezúttal Esperanza falazott neki. Tomásnak egyáltalán nem tetszik Esperanza és Nicolás cinkossága. Genoveva példás büntetést fontolgat Pedro és Lola számára, de a szülők és Leticia nem értenek egyet.

Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top