Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 119. rész tartalma

Genoveva arra gyanakszik, hogy Tomás püspök bujtatja Esperanzát, ezért beront hozzá! Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 119. részét 2016.07.20-án 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a fiatal lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Tomás kihallgatja, amint Nicolas szerelmet vall Esperanzának és arra kéri, hagyják ott a zárdát.

Isten áldjon, Esperanza! Az 119. rész tartalmából

Esperanza tetőtől talpig festékesen oson vissza a zárdába, miután segített Nicolasnak falat festeni. Tomás segít rajta, hogy Genoveva meg ne lássa, tiszta apácaruhát visz neki a sekrestyébe. Genoveva arra gyanakszik, hogy a püspök bujtatja Esperanzát, be is ront, de nem találja ott. Gato és Toti közös üzletről beszélnek. Giilda Totival akarja féltékennyé tenni Gatót. Eva szeretné, ha Clara varrná meg a menyasszonyi ruháját.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top