Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 134. rész tartalma

Nicolas baráti segítsége mögött aljas szándék lapul. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 134. részét 2016.08.10-én 16:20-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Tomás egyházi karrierje szépen ível felfelé, ám ő Esperanzát sem akarja elveszíteni.

Isten áldjon, Esperanza! Az 134. rész tartalmából

Clara, miután rábeszélte Esperanzát, hogy taxival menjen Tomás után a reptérre, és kísérje el Rómába, elmondja Jorgénak, mit tett, és boldog, hogy Esperanza szóba állt vele. Azt nem tudja még, hogy lánya lekéste a gépet. Nicolas a reptérre megy Esperanza után, és azonnal elkezdi lebeszélni a püspökről. A lány nem veszi észre barátságában a hátsó szándékot.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top