Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 154. rész tartalma

Esperanza és Tomás esküvőjén vajon ki kapja el a menyasszonyi csokrot? Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 154. részét 2016.09.07-én 15:50-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Esperanza megtalálásához nem várt helyről érkezik segítség: Genoveva kinyomozta!

Isten áldjon, Esperanza! Az 154. rész tartalmából

Esperanza készül az esküvőre, miután Tomás úgy gondolta, nem akar tovább várni, és megkérte Marcucci püspököt, hogy azonnal adja össze őket. Gilda mindenkinek az idegeire megy a szelfibottal és az állandó fotózással. Amikor az esküvő után Esperanza eldobja a csokrát, Clara kapja el. Jorge boldog lenne, ha szerelme igent mondana neki.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top