Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 156. rész tartalma

Esperanza, Tomás, Eva, Máximo, Gilda, Gato és Juana mind együtt laknak. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 156. részét 2016.09.09-én 15:50-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Esperanza reggelit szeretne készíteni Tomásnak, de nagyon ügyetlen!

Isten áldjon, Esperanza! Az 156. rész tartalmából

Mióta Esperanza, Tomás, Eva, Máximo, Gilda, Gato és Juana együtt laknak, elszabadult a pokol az Ortiz rezidencián. Eva folyton botrányt rendez valamiért, de Gildát sem kell félteni. Így Esperanzának és Tomásnak meglehetősen zajosan telnek a mézesheteik. Clara kínosan érzi magát, mert Concepción szerint, ha nem fogadja el a zárdafőnökasszony tisztséget, a zárdát bezárják. De Clara nemigen akar újra apáca lenni.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top