Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 169. rész tartalma

Gato örül, mert úgy tűnik, hogy lesz egy jól fizető állása és az apja is pénzt ad neki. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 169. részét 2016.09.28-n, szerdai napon 15:50-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Esperanza folyamatosan jelenetet rendez, ha Tomásnak bármi elvonja a figyelmét róla és a gyerekekről.

Isten áldjon, Esperanza! a 169. rész tartalmából

Esperanza folyton megsértődik, ha Tomásnak bármi munkája akad. Máximo minden tehetős ismerősét felhívja,. de senki se akar szóba állni vele most, hogy csődbe ment. Gato örül, mert úgy tűnik, hogy lesz egy jól fizető állása. Gatót Miamiban lakó apja kisegíti némi pénzzel, így ki tud bérelni egy lakást. Clara úgy érzi, nem ez a legjobb időpont, hogy elutazzon.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top