Isten áldjon, Esperanza! Argentin sorozat 175. rész tartalma

Miután hazavitték az ikreket, Tomás minden hangoskodót elzavar a lakásból. Isten áldjon, Esperanza! című tv-sorozat 175. részét 2016.10.06-n, csütörtöki napon 15:50-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Tomás a fiatal pap és a csengő hangú, gyönyörű lány, Julia története, előzmények, az epizód tartalmának összefoglalója. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A romantikus argentin szappanoperát Sebastián Pivotto és Lucas Gil rendezte.
Az előzmények összefoglalója alatt találja az aktuális epizód tartalmát!

Előzmények: Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal, a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak. A romantikus történet egyre csak bonyolódik, ám a fiatalok nem kerülnek közelebb egymáshoz. Vagy mégis?

Az előző rész tartalmából: Esperanza megszüli az ikreket, mindenki örül, csak Gilda sértődik meg valamiért.

Isten áldjon, Esperanza! a 175. rész tartalmából

Esperanza és Tomás hazaviszik az ikreket. Otthon, legnagyobb meglepetésükre, a lakásban találják Evát és Gildát, akik Máximot keresik. Máximo is előkerül, épp az ágyukban bujkált. Esperanza kérésére Tomás az összes hangoskodót kiteszi a lakásból. Szeretnék, ha a gyerekek nyugodtan alhatnának. Esperanza nem enged senkit a kislányok közelébe. Az apácakórus a fellépésre készül, és sikerült rávenniük Lolát a szereplésre. A koreográfia azonban csapnivalóra sikeredett, így nem nyertek.

Tomás atya és Esperanza az argentin sorozatból
Isten áldjon, Esperanza!

Főszereplők:
Lali Espósito (Julia Albarracín; Esperanza), Mariano Martínez (Tomás Ortiz), Gabriela Toscano (Clara Anselmo), Federico D’Elía (Jorge Correa), Tomás Fonzi (Máximo Ortiz)

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top