Jóban Rosszban epizódok tartalma 2016.08.15 – 08.19.

Adél új pasijával nem stimmel valami, Mónikának lehet hogy még mindig bejön Péter és Károly bácsi is randevúra készül ezen a héten! Az epizódokat hétköznap esténként 20:40-kor vetíti a TV2, az előzetes tartalmakat itt elolvashatják! Folytatódik Csillagkút története. Mit ír a Csillagszem, mi történik a Csillagvirág Klinika dolgozóival? Kiderül a héten vetített részekből.

Csillagkút lakóival mindig történik valami. A TV2 saját gyártású sikersorozata megfűszerezi a nézők estéit is sokszor krimibe illő jeleneteivel, szerelmi szálaival, az intrikákkal vagy épp hétköznapi problémákkal, amelyek megoldását a szereplőkkel együtt izgulhatjuk végig estéről estére.

A korábbi epizódok összefoglalója időrendben:

Vigyázat, Jóban Rosszban előzetes következik!

Ha nem szeretné ismerni a következő részek tartalmát, akkor ne olvasson tovább! Természetesen a teljes történetet nem áruljuk el.

2016.08.15. – Hétfő: Big sokat kattog Adél új pasiján

Nóra elpanaszolja Szilárdnak, hogy Levente kikészíti. Orsinak rosszul esik, hogy Big ennyit kattog Adél új pasiján. Levente nemcsak Nórát, de Szilárdot is megfenyegeti. Szabi és Big nyomozásba kezdenek, ezért Big felhívja Adélt, hogy infót szerezzen Bencéről. Szilárd elmeséli Kardosnak és Dórának, hogy az apja megfenyegette. Károlyi és Sanyi túszul ejtették Alexát.

2016.08.16. – Kedd: Mónikának még mindig bejön Péter?

Alexa magához tér. Big közli Szabival, hogy Adél tudtára kell hoznia, hogy Bence hazudik. Betty szerint Mónikának még mindig bejön Péter. Konrád és Aliz megosztják Rolanddal a Vasváritól kapott információkat. Fanni érdeklődésére Mónika elmeséli, hogy mire jutott Péterrel kapcsolatban. Bence megtudja Adéltól, hogy Big gyanúsnak véli.

2016.08.17. – Szerda: Károlyi túszul ejti Alexát

Barbara elmondja Bettinek, hogy Károlyi túszul ejtette Alexát és Alizt követeli cserébe. Adél elmeséli Károly bácsinak, hogy milyen büszke Bencére. Bogdányiné pezsgővel érkezik Károly bácsihoz. Nóra megkéri a fiát, hogy legyen óvatos a tanulmány megjelentetésével. Aliz szeretné meggyőzni Konrádot, hogy ő mehessen Károlyiék találkozójára.

2016.08.18. – Csütörtök: Péter kiáll Szilárd mellett

Levente közli Szilárddal és Viktorral, hogy ha kell, a klinika jóhírét is tönkreteszi. Böbe beavatja Bandit Bogdányiné sztorijába. Konrádnak és Aliznak feltűnik Roland rosszkedve. Károlyi és Sanyi továbbra is fogva tartják Alexát. Mónika elmondja Fanninak, hogy egyelőre jegeli a Péteres témát. Péter közli a kollégákkal, hogy kiáll Szilárd mellett és más megoldást javasol.

2016.08.19. – Péntek: Károly bácsi randevúra készülődik

Konrád és Aliz készülődnek az akcióra. Miközben Gabi és Adél süt-főz, Károly bácsi a randevúra készülődik. Roland elmondja Barbarának, hogy úgy érzi árulást követ el. Bogdányiné elsőként érkezik a randevúra. Bence döbbenten veszi tudomásul, hogy Adél szülei rendőrnyomozók. Gabiék aggódni kezdenek, hogy vajon mi történhetett Károly bácsival.

Forrás: tv2/sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top