Jóban Rosszban sorozat tartalma 2017.01.09 – 01.13.

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Az itt ismertetett Jóban Rosszban sorozat tartalma a 2017.01.09 – 01.13. időszakra vonatkozik. Az epizódokat hétköznap vetíti a SuperTV2, az előzetes összefoglalókat itt elolvashatják! Folytatódik Csillagkút története. Mit ír a Csillagszem, mi történik a Csillagvirág Klinika dolgozóival? Kiderül a héten vetített részek ismertetőiből.

Vetítés időpontja: minden hétköznap
Tv-csatorna:

Csillagkút lakóival mindig történik valami. A TV2 csoport saját gyártású sikersorozata megfűszerezi a nézők estéit is sokszor krimibe illő jeleneteivel, szerelmi szálaival, az intrikákkal vagy épp hétköznapi problémákkal, amelyek megoldását a szereplőkkel együtt izgulhatjuk végig estéről estére.

A korábbi epizódok összefoglalója időrendben:

Jóban Rosszban sorozat tartalma 2017.01.09 – 01.13.

Ha nem szeretné ismerni a következő részek kivonatát, akkor ne olvasson tovább! Természetesen a teljes történetet nem áruljuk el.

2017.01.09. – Hétfő: Misi Gyöngyit vagy Verát válassza?

Müllert bosszantja, hogy Lívia nem veszi őt komolyan. Misi beszámol Verának Gyöngyi álmáról és bevallja, hogy nem mert szakítani. Szlávik találkozik Enikővel. Roland elmondja Barbarának, hogy a rendőrség szaglászni kezdett. Vera megelégeli a tehetetlenséget, és szakít Misivel. Konrád arra készül, hogy felvállalja a kapcsolatát Alizzal.

2017.01.10. – Kedd: Barbara nyugtalan a rendőrök miatt

Müller és Lívia összejönnek, Szlávik elbizonytalanodik Gabival kapcsolatban. Bandi és Böbe megtudják, hogy Misi és Vera szakítottak. Barbarát nyugtalanítja a rendőrök mozgolódása. Misi szakít Gyöngyivel. Szlávik elmondja Müllernek, hogy bár nem történt semmi Enikővel, de erős a kísértés. Betti nem hezitál tovább: mindenben támogatja Konrádékat.

2017.01.11. – Szerda: Kísértések

Gabi megtudja, hogy miként Müller, úgy Szlávik is visszautasítja a pénzjutalmat. Zseni, Deka és Meli egy új ajánlattal érkeznek Szilviához. Zseni egy bormarketinges prezentációval készült Milánnak. Vera megtudja Fannitól, hogy Misi szakított Gyöngyivel. Gabi megtudja Sanyitól, hogy Szlávik egy csinos nő társaságában töltötte az estét.

2017.01.12. – Csütörtök: Két nő Szláviknak

Böbét meglepi, hogy Gyöngyit nem viseli meg a szakítás. Gabi nem árulja el Adélnak és Károly bácsinak, hogy mitől van maga alatt. Sanyi jelenti, hogy Enikő a bárban tartózkodik. Misi és Vera is arra vár, hogy a másikuk lépjen. Meliék összehaverkodnak Milánékkal, és úgy tűnik, ez máris bonyodalmakat okoz. Gabi megtalálja Enikőt és megfenyegeti.

2017.01.13. – Péntek: Vera csókja

Enikő felhívja Szlávikot és elmondja, hogy Gabi megfenyegette. Szlávik próbálja meggyőzni Gabit, hogy nem kell Enikő miatt aggódnia, de hiába. Milán házibuliba hívja a társaságot. Böbe és Bandi összekapnak Misi és Vera miatt. Meli féltékennyé akarja tenni Zsenit, és összejön Milánnal. Gyöngyi szemtanúja lesz Misi és Vera csókjának.

Jóban Rosszban sorozat tartalma 2017.01.09 – 01.13.

Jóban-Rosszban

Forrás: tv2/sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Orville 1. évad 9. rész tartalma

Orville sorozat
Az Orville legénysége két faj között próbál békeszerződést kötni, közben Edet, Kellyt és Dr. Finnt különös érzésék kerítik hatalmukba. A hamis érzések...
Tovább

Szulejmán sorozat 1. évad 264. rész tartalma

Szulejmán török kalandfilmsorozat
A szultán megdöbbenve értesül arról, hogy Rüsztem titokban több agát is kivégeztetett. Azonnal a sátrába rendeli, és ezzel megelőzi a lázadás kitörését...
Tovább

Arisztokraták 1. évad 5. rész tartalma

Arisztokraták sorozat tartalma
Sarah törvénytelen gyermeknek ad életet és a kicsivel együtt az apa, Lord William Gordon házába költözik. Ez óriási botrányt kavar az előkelő társaságban...
Tovább