Jóban Rosszban sorozat tartalma 2017.09.25 – 09.29.

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Patrícia nem hajlandó békülni Szilárddal, Bandi nem békül Böbével, Milán úgy dönt, hogy Tündéhez költözik… Olvasd tovább az epizódok tartalmát a kép alatt!

Jóban Rosszban televíziós sorozat
Sorozat címe: Jóban Rosszban
Műfaj: telenovella, kórházas,
Premier a SuperTV2 műsorán.
Szereplők: Gazdag Tibor, Mihályfi Balázs Silvestre, Tóth Roland, Cseke Katinka, Marton Róbert, Bálizs Anett, Seres Dániel, Legerszki Krisztina, Madár Veronika

Vetítés időpontja: minden hétköznap

Jóban Rosszban sorozat tartalma 2017.09.25 – 09.29.

Ha nem szeretné ismerni a következő részek kivonatát, akkor ne olvasson tovább! Természetesen a teljes történetet nem áruljuk el.

2017.09.25 – Hétfő

Enikő leadja Alexnek a „lázadók” listáját. Patrícia nem hajlandó békülni Szilárddal. Barbara kórházba kerül, miközben perrel fenyegetik a cégét. Böbe megkéri Gyöngyit, hogy segítsen visszaszerezni Bandit, majd Orsitól kér segítséget, hogy hogyan csalja vissza az apját. Róbert tanácsokkal látja el Alexet, mielőtt elutazik.

2017.09.26 – Kedd

Meli elhatározza, hogy keresztbe tesz a bátyjának és Kardosékban látja meg szövetségeseket. Betti megtudja Noémitől, hogy Barbara hiába intézkedett, nem lesz forgatás. Barbara próbálja menteni a menthetőt, de úgy tűnik, már túl késő. Orsi elhinti Bandinak, hogy Böbe jól megvan nélküle. Aliz megzsarolja Tündét, hogy vele dolgozhasson.

2017.09.27 – Szerda

Alex általános bércsökkentést akar kikényszeríteni a kórházban. Pétert aggasztja Barbara állapota, és hogy Alex megszorításokra készül. Tünde felveszi Alizt a segédjének és megegyeznek, hogy ez a kettejük titka marad. Böbe terve félresikerül, Bandi nem békül, és még Gyöngyi is megharagszik rá. Milán úgy dönt, hogy Tündéhez költözik.

2017.09.28 – Csütörtök

Alex kemény kézzel belekezd a megszorításokba. Aliz máris nézeteltérésbe keveredik Tünde embereivel. Böbe békülne, de egy félreértés miatt újra beállnak a frontvonalak Böbe és Bandi közt. Barbara zaklatottan magyarázza Bettinek, hogy a kiborulása totális katasztrófát okozott. Alex bércsökkentése megalázó feltételeket teremt a dolgozóknak.

2017.09.29 – Péntek

Bandi elmeséli Gyöngyinek és Károly bácsinak, hogy neki is borzalmas ajánlatot tettek. Péterék próbálnak forrásokat találni, de Bandit és Gyöngyit nem tudják megmenteni. Aliz első bevetésén egy díler meglépne az áruval és a pénzzel, de Aliz még időben közbelép. Milán megígéri Tündének, hogy nem szól bele a bizniszébe.

Forrás: tv2/sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

A specialista 1. évad 5. rész tartalma

A specialista sorozat
Egy viharos éjszakán a katonai kórházban lelőnek négy beteget. Ugyanarról a bázisról kerültek kórházba egy verekedésbe torkollott vita után. A nyomozók...
Tovább

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1278. rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Reggel Joe teljesen megfeledkezik az ígéretéről, amit Balogh Rita tanárnőnek tett, hogy elkíséri az osztályt a kirándulásra. Amikor a műhelyben eszébe...
Tovább

Klinika – Új generáció 1. évad 20. rész tartalma

Klinika - Új generáció tv-sorozat
Christian Thiele egy kerékpáros baleset után életveszélyes állapotban kerül a klinikára. Dr. Niklas Ahrend és Elias egy bonyolult műtéttel megmenti...
Tovább