Jóban Rosszban sorozat tartalma 2017.12.11 – 12.15.

Gyöngyi és Böbe közösen írnak cikket. Patrícia előrukkol a helyes diagnózissal, és kibékül a kollégáival. Viktor végre a sarkára áll, és… Olvasd tovább az epizódok tartalmát a kép alatt!

Jóban Rosszban televíziós sorozat
Sorozat címe: Jóban Rosszban
Műfaj: telenovella, kórházas,
Premier a SuperTV2 műsorán.
Szereplők: Gazdag Tibor, Mihályfi Balázs Silvestre, Tóth Roland, Cseke Katinka, Marton Róbert, Bálizs Anett, Seres Dániel, Legerszki Krisztina, Madár Veronika

Vetítés időpontja: minden hétköznap

Jóban Rosszban sorozat tartalma 2017.12.11 – 12.15.

Ha nem szeretné ismerni a következő részek kivonatát, akkor ne olvasson tovább! Természetesen a teljes történetet nem áruljuk el.

2017.12.11 – Hétfő
Gyöngyi és Böbe közösen írnak cikket. Patrícia előrukkol a helyes diagnózissal, és kibékül a kollégáival. Viktor végre a sarkára áll, és alaposan beolvas Alexnek és Enikőnek. Szlávik továbbra is makacs, de Garaiék megint közelebb jutnak Gyöngyösi lebuktatásához. Károly elmondja az igazságot Bogdányinének, aki végül kibékül Károllyal.

2017.12.12 – Kedd

A Gyöngyösi utáni nyomozás váratlan fordulatot vesz. Megjelenik Gyöngyösi és megfenyegeti Garait. Szlávik első magánnyomozói megbízatása egy ismerőstől érkezik. Alex és Enikő elérik, hogy Péter felelősségre vonja Viktort, azonnali hatállyal visszahívja az igazgatóhelyettesi pozícióból. Alex megfenyegeti Gyöngyit és Bandit a kórházi fotózás után.

2017.12.13 – Szerda

Péter megmenti Viktort a nyilvános megalázkodástól, de Dóra így is forrong Péter döntése miatt. Regős újabb tippet ad Garainak, de végül Laci, a Barlang csaposa hozhat fordulatot a nyomozásban. Károly ismét találkozik Ildikóval, de ezúttal már Szlávik kérésére. Gyöngyi visszalép a publikálástól, de a cikk mégis megjelenik.

2017.12.14 – Csütörtök

Dóra elmondja Péternek, hogy aggódik Alex befolyása miatt és csapdát állítana neki, ehhez pedig Péter segítségét kéri. Gyöngyösi ismét megfenyegeti a csillagkúti rendőröket, Gabi igyekszik megtéveszteni őt. Réka ráveszi Böbét, hogy győzze meg Gyöngyit, lépjen vissza a pertől. Meli kérésére Károly bácsi elvállalja az újabb találkozót Ildikóval.

2017.12.15 – Péntek

Gabiék leszervezik a találkozót Satuval, de helyette Gabit és Lacit viszik el bilincsben. Szlávikék sötét titokra gyanakodnak Jutka beszámolója alapján, összerakják, hogy Ildikó gyermeke Jutka férjétől születhetett. Vera az új igazgatóhelyettes és ezt számításból Dóra is támogatja. Réka célt ér, Gyöngyi nem perel, de Orsi gyanakodni kezd rá.

Forrás: tv2/sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top