Jóban Rosszban sorozat tartalma 2017.12.27 – 12.29.

Karácsony után és szilveszter előtt három napon keresztül lesz látható a Jóban Rosszban. Szlávik tovább nyomoz, de már nem rendőr, Károly bácsi két nő között őrlődik… Olvasd tovább az epizódok tartalmát a kép alatt!

Jóban Rosszban televíziós sorozat
Sorozat címe: Jóban Rosszban
Műfaj: telenovella, kórházas,
Premier a SuperTV2 műsorán.
Szereplők: Gazdag Tibor, Mihályfi Balázs Silvestre, Tóth Roland, Cseke Katinka, Marton Róbert, Bálizs Anett, Seres Dániel, Legerszki Krisztina, Madár Veronika

Vetítés időpontja: minden hétköznap

Jóban Rosszban sorozat tartalma 2017.12.27 – 12.29.

Ha nem szeretné ismerni a következő részek kivonatát, akkor ne olvasson tovább! Természetesen a teljes történetet nem áruljuk el.

2017.12.27 – Szerda

A lelőtt tanú életben van, Szlávik mindent kiszed Gyöngyösiből, majd Gabiék elkapják a férfit. Konrádék készülnek a titkos esküvőre, de Aliz életveszélyes állapotba kerül az erdőben. Károly szakít Évával, Ildikó pedig átveszi az irányítást Károly bácsi élete felett. Alex a maga javára fordítja a Viktorral történt incidenst.

2017.12.28 – Csütörtök

Szláviknak köszönhetően sikerült lebuktatni Gyöngyösit, de kérdéses, hogy Szlávik rendőr maradhat-e ezek után. Szlávik újra bocsánatot kér Gabitól és végre egymásra találnak. A Macsek megnyitója minden nehézség ellenére Singh Vikinek köszönhetően bombasiker lett. Konrád mindent megtett Alizért, de a lány még nincs túl az életveszélyen.

2017.12.29 – Péntek

Szlávik nem lehet tovább rendőr, de végre visszaköltözik Gabihoz, és folytatja a magánnyomozást. Károly kidobja Ildikót, de mégsem kapja vissza Évát. Kardosékat aggasztja a kórházi helyzet, és előkészítik maguknak a menekülő utat. Konrád és Aliz megküzd a nehézségekkel, és baráti körben összeházasodnak. Alexék új nővért akarnak felvenni.

Forrás: tv2/sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top