Megtört szívek török tv-sorozat 2. évad 30. rész tartalma

Hazal nem érti meg, hogy Dzsihán miért nem szól bele abba, ki lakjon a villába. A Megtört szívek (Broken Pieces) török tv-sorozat 2. évadának 30. részét 2016.07.26-án kedden, 16:55-kor vetíti a TV2. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója, jelenetfotó. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előzmények: az egyik család nélkülözni kénytelen, míg a másik gazdag, ám a sorsuk örökre egybe fonódik, amikor csecsemőiket összecserélik a kórházban. A baba cserére csak évek múlva derül fény, ám hatalmas lavinát indít el, amikor kitudódik. A romantikus török sorozat hatalmas sikert aratott bemutatásakor hazájában.

Az előző epizódban történt: Amire hosszú idő óta számítani lehetett: kimondják Dilara és Dzsihán válását.

Megtört szívek török tv-sorozat 30. rész

Gülseren befizeti Kerimánék gázszámláját, hogy ne maradjon hidegben a baba. Dzsihán próbálja megértetni Hazallal, hogy a villa nem az ő tulajdona, hanem Dilaráé, ezért nem szólhat bele, hogy ki lakik ott. Viszont a nevére vette Hazalt. Dilara próbál megküzdeni a cég ügyeivel.

A török sorozat szereplői

Megtört szívek török tv-sorozat
Megtört szívek

Rendező: Cevdet Mercan
Szereplők: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Günes Emir, Burak Tozkoparan, Civan Canova, Elvin Aydogdu, Aslihan Kapansahin

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top