Mintaapák 1. évad 69. rész tartalma

A gyámügyes elmondja Terinek, hogy alaptalanok voltak a Tamás ellen felhozott vádak, és megkéri, hogy a saját sérelmei orvoslására ne a gyámügy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: AP.

Mintaapák - sorozat - TV2
Sorozat címe: Mintaapák ()
Műfaj: fikciós sorozat, vígjáték
Évad: 1. Aktuális epizód: 69
Szereplők: Fenyő Iván, Klem Viktor, Mészáros Béla, Szabó Kimmel Tamás, Stohl András
Premier az TV2 műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. február 25., kedd, 19:30-kor

69. rész tartalma

A gyámügyes elmondja Terinek, hogy alaptalanok voltak a Tamás ellen felhozott vádak, és megkéri, hogy a saját sérelmei orvoslására ne a gyámhivatalt használja. Teri hazaviszi Julit, sietne, de Tamás kéri, ismerje el, hogy jogtalanul vádolta meg.

Majd Juli elmeséli az apjának, hogy összeházasodott Danival és csókolóztak, ezt az anyukájának is megírják.

Vera megkéri Szabit, hogy még ne tanítsa csajozni a fiát.

Klára bőröndökkel állít be Zsolthoz, közli, hogy Géza megcsalta, ami megkönnyítette a döntését, hogy hozzá költözzön. Borozgatnak, a jövőjükről beszélgetnek.

Janó elmondja Terinek, hogy nem adja fel, meglesz Tamás gyenge pontja. Folytatják a tervek szövögetését, de az asszony bejelenti, hogy kiszáll a közös szövetségből.

Petra indul egy kuncsafthoz, aki azért fontos, mert ha elégedett lesz, ajánlani fogja másoknak, Miki marad Mukival. Vera hívja a férfit, jöjjön el Hannáért az oviba. Majd letolja, hogy a kisbabával jött a beteg lányáért. Miki azt füllenti, le fogja adni Mukit Petrának. Ápolja a betegeskedő Hannát, miközben a babát is igyekszik ellátni, kicsit bele is zavarodik. Hazaérve, nem árulja el Petrának, hogy Hanna beteg.

A pizzériában Géza zavartan kerüli Zsuzsi társaságát. Megérkezik Máté néhány rendelésért, az apja poénosan szivatja egy kicsit, majd a fiú kamaszosan behisztizik.

Vera szerint valaki ideküldte a gyámügyist és Lindának figyelmeztetni kellene erre Tamást. Janónál is rákérdez, tud-e valamit az ügyről.

Máté megkéri az anyját, hagy aludjon nála, de Klára hazaküldi, és megígéri, ha nem javul a helyzet, kivesz egy albit, ahol mindketten elférnek. (Nem szeretné elárulni, hogy Zsoltnál lakik.) A fiú vacsorázás közben tüntetőleg otthagyja a jókedvű apját és Zsuzsit, Géza ettől szomorú lesz. Klára este (megszokásból) kiszolgálná Zsoltot, aki közli vele, nem a cselédje, mostantól minden másként lesz, a nőnek tetszik az új felállás.

Forrás: TV2

Scroll to top