Mintaapák 1. évad 72. rész tartalma

Zsolt látja, hogy Levi be akar állni edzeni, de az apja nem engedi. Megsajnálja és biztatja, hogy eddzen, megígéri, beszél Klárával. Dani… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: AP.

Mintaapák - sorozat - TV2
Sorozat címe: Mintaapák
Műfaj: fikciós sorozat, vígjáték
Évad: 1. Aktuális epizód: 72
Szereplők: Fenyő Iván, Klem Viktor, Mészáros Béla, Szabó Kimmel Tamás, Stohl András
Premier az TV2 műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. február 28., péntek, 19:30-kor

72. rész tartalma

Zsolt látja, hogy Levi be akar állni edzeni, de az apja nem engedi. Megsajnálja és biztatja, hogy eddzen, megígéri, beszél Klárával.

Dani panaszkodik, hogy Csabi nem hagyja őket játszani Julival, Szabi azt tanácsolja, gondoljon ki olyan játékot, amivel a kislány csak ráfigyel. Kitalálják, hogy Csabi a kutyájuk és mivel rossz volt, bezárják. Tamás és Szabi a kisfiút keresik, a kicsik kivágják magukat, hogy Máté már hazavitte. Géza csak Mátét találja otthon, megjön Levi is, aki azt kamuzza, könyvtárban volt, Csabit pedig Juli hívta át. Gézáék érte mennek, és kiszabadítják, látják, hogy megette a Julinak hozott csokit.

Rajnákné bejelenti Terinek, hogy ő van káros hatással Julira. A kollégái szerint, Teri akarta befeketíteni Tamást.

Klára és Zsolt kitárgyalják, hogy Levi elszökött az edzésre. A nő pedig megismerte a lányt, aki leitatta Mátét, de ő megmondta neki a magáét. Erre megérkezik Zsolt lánya, Dorka, akiről kiderül, hogy Máté ivócimborája. A nő szépítené a konfliktusát a lánnyal. De ő elmondja, Klára megfenyegette, hogy kirúgatja, ha nem száll le Mátéról. Dorka előadja, a nő teljesen félreismerte, csak lazultak egy kicsit. Ő próbálta visszafogni Mátét az ivásban, csak viccelt, hogy lógjanak. Az apja beveszi, de Klára nem. Aki finoman próbálja rávezetni Zsoltot, félreismeri a lányát, azon vitatkoznak, ki ismeri jobban a saját gyerekét.

Teri kéri Janót, fogadja el, hogy elbuktak, a férfi nem adja fel, telefonon hív valakit. Miki büszkén mondja Petrának, hogy beindult a vállalkozása. Réka áthívja a férfit, hogy szerelje meg a mosógépet. Miki nagyon készül, műszaki rajzot tanulmányoz.

Janó bánatában leissza magát Szabival és Gézával, Zsuzsit is bevonja és közben észrevétlen kikapcsolja Géza telefonját.

Tamást egy sürgős esethez riasztják, egy lovat kellene megnéznie. Gézát hívja, de nem éri el, így Terihez fordul, aki nehezen, de belemegy, hogy átmegy pár perc múlva vigyázni Julira.

A ló gazdája (Konan) hívja Tamást, hogy azonnal menjen.

Forrás: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top