Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 10. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Miss Fisher segítségét kéri Eric Voight, egy borászat gazdájának a fia. Mire Phryne és Dot… Miss Fisher rejtélyes esetei ausztrál sorozat 2. évad 10. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A krimisorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017-04-23. vasárnap, 18:35-kor

Tv-csatorna:

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 10. rész tartalma

Halál a szőlősben

Miss Fisher segítségét kéri Eric Voight, egy borászat gazdájának a fia. Mire Phryne és Dot megérkeznek az idilli szőlőskertbe, már csak a férfi holttestét találják. Miss Fisher megtudja, hogy a családot a közelmúltban több csapás is érte, a fiút pedig a testvére minél előbb el akarja hamvasztatni. A környezet mindent elkövet, hogy a két nőt eltávolítsa a helyszínről, de Phryne meg van győződve arról, hogy gyilkosság történt és a családi tragédiák mögött egy súlyos titok lappang. Az akadályok ellenére folytatja a nyomozást….

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 10. rész: Halál a szőlősben

Rendezte: Ken Cameron, Tony Tilse
Szereplők: Essie Davis (Miss Fisher), Nathan Page (Robinson rendőrfelügyelő), Ashleigh Cummings (Dorothy (Dot)), Miriam Margolyes (Prudence néni), Bligh Richard (Mr. Butler)

Előzmények: Az előkelő Miss Phryne Fisher nyomozó az 1920-as évek Melbourne-jének mellékutcái, jazz klubjai és háztömbjei között sasszézva harcol az igazságért gyémántberakású pisztolyával és pengeéles eszével. Nyomában csodálók hadával modern hősnőnk élvezi az életet és borzolja a kedélyeket, miközben mindenféle rejtélyt megold. Hősnőnknek segítsége is akad: Dot, a bájos cselédlány, a jóképű, bár kissé kelletlen Jack Robinson felügyelő és természetesen ne felejtsük el megemlíteni a társadalmi élet jól ismert tagját, Prudence nagynénit. A Miss Fisher rejtélyes esetei egy klasszikus krimisorozat, melynek alapját az ausztrál író, Kerry Greenwood regényei adják.

Forrás, fotók: MTVA Sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top