Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 12. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Dot és Hugh egy tóban horgásznak, amikor váratlanul egy meggyilkolt fiatal lány holtteste kerül… Miss Fisher rejtélyes esetei ausztrál sorozat 2. évad 12. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A krimisorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017-05-07. vasárnap, 18:35-kor

Tv-csatorna:

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 12. rész tartalma

Szokatlan szokások

Dot és Hugh egy tóban horgásznak, amikor váratlanul egy meggyilkolt fiatal lány holtteste kerül a horgukra. Miss Fisher Jack felügyelővel nyomozni kezd. Kiderül, hogy rövid időn belül több fiatal lány is eltűnt Melbourne-ben. A szálak az apácák vezette Magdaléna Mosodához vezetnek. De hiába az igyekezetük, Jack felettese, aki nem más, mint ex-apósa, minden módon próbálja megakadályozni, hogy sikerre jussanak….(Eredeti hang digitálisan.)

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 12. rész: Szokatlan szokások

Rendező: ,

Szereplők: Essie Davis , Nathan Page , Ashleigh Cummings , Miriam Margolyes , Marton Róbert , Bligh Richard

Előzmények: Az előkelő Miss Phryne Fisher nyomozó az 1920-as évek Melbourne-jének mellékutcái, jazz klubjai és háztömbjei között sasszézva harcol az igazságért gyémántberakású pisztolyával és pengeéles eszével. Nyomában csodálók hadával modern hősnőnk élvezi az életet és borzolja a kedélyeket, miközben mindenféle rejtélyt megold. Hősnőnknek segítsége is akad: Dot, a bájos cselédlány, a jóképű, bár kissé kelletlen Jack Robinson felügyelő és természetesen ne felejtsük el megemlíteni a társadalmi élet jól ismert tagját, Prudence nagynénit. A Miss Fisher rejtélyes esetei egy klasszikus krimisorozat, melynek alapját az ausztrál író, Kerry Greenwood regényei adják.

Forrás, fotók: MTVA Sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top