Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 13. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

A második évad utolsó epizódjábanMiss Fisher és társasága karácsonykor vendégségbe utazik Prudence… Miss Fisher rejtélyes esetei ausztrál sorozat 2. évad 13. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A krimisorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017-05-14. vasárnap, 18:35-kor

Tv-csatorna:

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 13. rész tartalma

Gyilkosság a fagyöngy alatt

A második évad utolsó epizódjábanMiss Fisher és társasága karácsonykor vendégségbe utazik Prudence néni üzlettársához, Mr. Mortimerhez bányatulajdonoshoz. A gyönyörű hegyvidéki házban szomorú hír fogadja őket: a karácsonyfát díszítő Fowler, a bánya egykori művezetője, váratlanul elhunyt. Kiderül, hogy az áldozatot áramütés érte. Miss Fisher azt is megtudja, hogy tíz évvel korábban a bányában súlyos szerencsétlenség történt, amelyben az összes bányász és egy kisfiú is meghalt. Köztük volt Mortimer feleségének előző férje is. Egy lavina elzárja a világtól a házat, amelyben gyilkosság gyilkosságot követ. Miss Fisher tudja, ha életben akar maradni, meg kell oldania a rejtélyt…
(Eredeti hang digitálisan.)

A sorozat a jövő vasárnap a harmadik évaddal folytatódik!

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 13. rész: Gyilkosság a fagyöngy alatt

Rendező: ,

Szereplők: Essie Davis, Nathan Page , Ashleigh Cummings, Miriam Margolyes, Marton Róbert, Bligh Richard

Előzmények: Az előkelő Miss Phryne Fisher nyomozó az 1920-as évek Melbourne-jének mellékutcái, jazz klubjai és háztömbjei között sasszézva harcol az igazságért gyémántberakású pisztolyával és pengeéles eszével. Nyomában csodálók hadával modern hősnőnk élvezi az életet és borzolja a kedélyeket, miközben mindenféle rejtélyt megold. Hősnőnknek segítsége is akad: Dot, a bájos cselédlány, a jóképű, bár kissé kelletlen Jack Robinson felügyelő és természetesen ne felejtsük el megemlíteni a társadalmi élet jól ismert tagját, Prudence nagynénit. A Miss Fisher rejtélyes esetei egy klasszikus krimisorozat, melynek alapját az ausztrál író, Kerry Greenwood regényei adják.

Forrás, fotók: MTVA Sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top