Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 2. rész tartalma

Miss Fisher spiritiszta szeánszot rendez otthonában, mert egy háborús rejtély végére szeretnének… Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 2. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A krimisorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017-02-26. vasárnap, 18:35-kor
Tv-csatorna:

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 2. rész tartalma

Mikor kopogtat a halál

Miss Fisher spiritiszta szeánszot rendez otthonában, mert egy háborús rejtély végére szeretnének pontot tenni. Prudence néni ugyanis szeretné, ha Freddie kitüntetést kapna azért, mert a harctéren megpróbálta megmenteni a megsebesült Rowley Clairmont-ot. Freddy azonban nem biztos abban, hogy megérdemli a kitüntetést, sőt, abban sem, hogy az ellenség golyója oltotta ki a kegyetlen tiszt életét. Miss Fisher nyomozni kezd a tíz évvel korábban történt események után és nem mindennapi felfedezést tesz….

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 2. rész: Mikor kopogtat a halál

Rendezte: Ken Cameron, Tony Tilse
Szereplők: Essie Davis (Miss Fisher), Nathan Page (Robinson rendőrfelügyelő), Ashleigh Cummings (Dorothy (Dot)), Miriam Margolyes (Prudence néni), Bligh Richard (Mr. Butler)

Előzmények: Az előkelő Miss Phryne Fisher nyomozó az 1920-as évek Melbourne-jének mellékutcái, jazz klubjai és háztömbjei között sasszézva harcol az igazságért gyémántberakású pisztolyával és pengeéles eszével. Nyomában csodálók hadával modern hősnőnk élvezi az életet és borzolja a kedélyeket, miközben mindenféle rejtélyt megold. Hősnőnknek segítsége is akad: Dot, a bájos cselédlány, a jóképű, bár kissé kelletlen Jack Robinson felügyelő és természetesen ne felejtsük el megemlíteni a társadalmi élet jól ismert tagját, Prudence nagynénit. A Miss Fisher rejtélyes esetei egy klasszikus krimisorozat, melynek alapját az ausztrál író, Kerry Greenwood regényei adják.

Forrás, fotók: MTVA Sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top